Gemensamma rum

Gemensamma rum

Som gäst hos oss har du tillgång till ett allrum med pentry på ovanvåningen, ett allrum på nedanvåningen, frukostrummet och poolhuset i trädgården.

Allrum på ovanvåningen, med pentry

Allrum ovanvåningenPå övervåningen finns ett allrum med TV (kabel) Här kan man även surfa på nätet om man har tillgång till egen dator. En liten turistbyrå finns så att du som gäst kan sitta och fundera på vad du vill göra kommande dagar. En liten matplats och ett pentry för enkel matlagning ligger även här på andra våningen.

Allrum på nedanvåningen

Allrum nedervåningÄven på nedre plan finns det ett allrum att sitta i, kanske för att spela kort eller annat spel på ett gammalt spelbord.

FönsterplatsFönsterplats med utsikt.

Blå hallen”Blå hallen” är en liten hall med utgång till trädgården på södra sidan. Här kan du en fin vårdag öppna terassdörrarna och sitta och njuta av solen, läsa en god bok eller bara bläddra i en tidning. Eller kanske ta ett parti schack?

Frukostrum

FrukostrummetHär serverar vi en skånsk rejäl lantfrukostbuffé. Vi anser att frukosten är det viktigaste målet på dagen för att få en riktigt bra start på dagen. Så mycket svenskproducerat och närodlat, och gärna  så härodlat, som möjligt erbjuds till frukosten.

Vill man så får man gärna bjuda hit vänner på frukost. Detta vill vi dock veta dagen innan.

FrukostbullarOftast serveras hembakat bröd till frukosten. Så länge lagret räcker bjuds det på hemlagade marmelader och sylter.  Kryddor och grönt och frukt efter säsong och mycket mer.

Önskas någon form av specialkost p g a allergi eller annan anledning meddela detta vid bokningen.

Poolhuset

PoolhusetVälkommen att sitta i poolhuset i trädgården. Hit kan man ta med sig sin frukost, sitta och läsa en bok eller spela spel.

Är man sugen på att grilla så finns det grill att låna. I poolhuset finns en kyl att hålla matvaror och dryck kalla.